Isnin, 29 Disember 2014

CoQ10 Health Shaklee Out Of Stock!!



PENGUMUMAN!! PENGUMUMAN!! PENGUMUMAN!!

Supplement Kesihatan Jantung kehabisan stock buat masa ini...
Bagi penggemar-penggemar CoQ Health Shaklee ini tunggukan announcement dari pihak kami ye!



Ape die CoQ Health Shaklee??
CoQ Health Shaklee adalah supplemen yang diperlukan oleh pesakit jantung, diabetes dan darah tinggi. Penyakit 3 serangkai iaitu penyakit jantung, diabetes dan tekanan darah tinggi adalah senarai teratas penyakit yang menyerang kebanyakan manusia di zaman milenium ini.

Cerita lebih lanjut di sini


 ☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Selasa, 23 Disember 2014

Set Pencuci Muka Shaklee : Enfuselle


SKIN CARE ENFUSELLE 
Sesuai pada yang berumur 25 ke atas atau yang punya masalah kulit berminyak, terlalu kering, dan sensitif..




1. Normal to Dry Skin :  sesuai utk mereka yg mempunyai kulit yang kering dan sensitif..

Hydrating Cleansing Lotion 

  • Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit.
  • Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergeni

Hydrating Toner 

  • Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit
  • Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
  • Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil

Hydrating Moisturizer 
  • Melembapkan Kulit Sehingga 24 Jam
  • Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit dengan serta-merta.
  • Terbukti secara klinikal:
    • 102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
    • 195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
    • 21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
  • Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
  • Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
  • Hipoalergenik


Eye Treatment :

  • Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara
  • Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus
  • Terbukti secara klinikal:
    • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
    • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
    • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
    • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.
2. Normal to Oily Skin - sesuai utk kulit berminyak dan berjerawat serta sensitif..

Purifying Cleansing Gel :

  • Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
  • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik


Purifying Toner :

  • Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida
  • Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
  • Membantu mengawal kulit berminyak
  • Hipoalergenik
Balancing Moisturizer :

  • Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit
  • Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.
  • Terbukti secara klinikal:
    • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
    • 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
    • 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
  • Hipoalergenik


Eye Treatment :

  • Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara
  • Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus
  • Terbukti secara klinikal:
    • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
    • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
    • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
    • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.

Apa kata mereka yang telah menggunakan Enfuselle Shaklee...







Apa lagi jom calling2 
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/
 ⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com 
✍ : mamajueshaklee@gmail.com 
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Kombinasi Vitamin untuk Kulit Cantik dan Gebu Gebasss :)

Ia terdiri daripada kombinasi 3 vitamin cantik dan hebat untuk kulit anda kekal cantik dan gebu sehingga menambat hati suami anda seperti baru bercinta!

Kombinasi vitamin cantik tersebut adalah B-Complex, Vitamin C dan Vitamin E.

Untuk mendapatkan hasil yang lebih mantap, kekal tahan lama dan anti penuaan, ambillah bersama tiga lagi kombinasi vitamin cantik iaitu ESP, GLA Complex dan Collagen Powder.

Jom Cantik! Jangan tua sebelum waktunya!

Kecantikan dari dalam dengan kombinasi VITAMIN CANTIK! Kombinasi vitamin cantik ini turut dikenali sebagai VITAMIN KESUBURAN.

Vitamin C

Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.

Mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utaman kejadian jeragat.


Vitamin E

Anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

Membaiki Parut – Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka unutk mengurangkan kesan parut.

Vitamin B Complex

Banyak keperluan vitamin b complex ini, antaranya ialah untuk mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, nak cantik kita tak boleh stress, nanti nampak tua, so ambil b complex untuk kawal kita punye stress..


Yang best nye...sepanajang disember ni..vitamin kecantikan (Vit C & Vit E) ni on promo...
Beli 6 Percuma 1 atau Beli 2 dapat 5% off...hebat tu...






Jom lihat apa kata mereka yang telah menggunakan vitamin kecantikan shaklee







Apa lagi jom calling2

 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/ 
⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com 
✍ : mamajueshaklee@gmail.com
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Isnin, 15 Disember 2014

Kenapa Vitamin E Shaklee adalah yang terbaik??

Ramai yang kata..vitamin E shaklee ni mahal la..Sebenarnya..pendapat itu tidak benar sama sekali..Jom tengok kenapa Vitamin E ni terbaik....



Menggunakan vitamin E asli (d-alfa tocophero) bukan sintetik (l-alfa) >> boleh tengok pada label botol vitamin E Shaklee 

Vitamin E yg paling lengkap di pasaran kerana mengandungi 10mg unsur SELENIUM semulajadi yg membantu tubuh kita untuk menyerap vitamin E dgn lebih effisien, memelihara membran sel, sel darah merah dan memelihara tisu-tisu otot. 

Vitamin E Shaklee adalah antioksidan yg kuat. 1 kapsul vitamin E Shaklee = 400iu vitamin E... iaitu bersamaan 

  • 40 hidangan (setiap hidangan 1 auns) buah badam semulajadi
  • 28 hidangan (setiap hidangan 2 sudu makan) minyak bunga merah
  • 24 hidangan (setiap hidangan 1 sud makan) mayonis


VITAMIN E SHAKLEE juga ditambah baik mutunya dengan menambah ekstrak biji anggur tetapi harga tetap sama...Ape kelebihan ekstrak biji anggur ni?? meh nak habak mai;

  • Ekstrak biji anggur mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien, lipid, karbohidrat dan polifenol
  • Kuasa antioksidan polifenol adalah 20 kali lebih baik dari vit E dan 50 kali lebih baik daripada vitamin C .. dlm erti kata lain minyak biji anggur ni amat berkesan mengatasi masalah kanser serta amat baik utk awet muda dan utk memelihara kecantikan  dan yg best grape seed extract terbukti berkesan menguatkan sistem imun badan, menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul ..
  • Melambatkan penuaan.
  • Salah satu phenol yang ditemui dalam biji anggur ialah OPC (oligomeric Proanthi Cyanidin) ni lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien yg lain). OPC ni memelihara tubuh dari penuaan sebelum masanya..OPC juga terikat dengan kolagen. Procyanidin ini juga membantu kulit lebih elastik, membuatkan seseorang nampak muda secara semulajadi.



Jom tengok ape lagi fungsi Vitamin E ni yang membuatkan nya terbaik ;


Fungsi Vitamin E

  • Membantut penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas menjadikan wajah awet muda
  • Mengurangkan kedutan bawah dan sekeliling mata
  • Menghilangkan bekas jerawat, parut dan kesan jeragat. 
  • Mengecilkan liang pori pada kulit wajah menjadikan kulit lebih halus
  • Memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan luka (jika ibu menyusu alami masalah nipple melecet, sapukan Vitamin E Shaklee pada kawasan yang melecet)
  • Mencerahkan kawasan aerola
  • Melancarkan peredaran darah dan membaikpulih tisu
  • Mengurangkan simptom PMS
  • Melindungi paru-paru dari pencemaran udara.
  • Mengurangkan tekanan darah dan membantu mencegah penyakit katarak
  • Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari.
  • Menjadikan kulit dan rambut lebih sihat
  • Membantu mencegah anemia dan "retrolental fibroplasia" (sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang)
  • Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
  • Membakar kolesterol, mengekalkan paras kolesterol yang normal serta memelihara kesihatan jantung
  • Membantu mencegah kanser dan mengelakkan pembiakan sel-sel kanser
  • Amat penting dalam meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki terutama yang menghadapi masalah sukar mendapat zuriat.
  • Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia meningkatkan libido, menjadikan suami isteri lebih mudah terangsang dan meningkatkan keintiman suami isteri.
Siapa boleh ambil Vitamin E???

  • Sesiapa sahaja kecuali ibu mengandung 
  • Individu sukakan kecantikan kulit
  • Pesakit jantung, kolesterol tinggi, kanser
  • Kesuburan

Psst...sepanjang december 2014, ade promo vitamin E ni tau...jom grab stock anda  sekarang sebab memang berbaloi-baloi...

  • Beli 6 Percuma 1
  • Beli 2 dapat 5% Off
Jom lihat apa kata mereka yang telah menjadi pengguna tegar Vitamin E Shaklee...








Apa lagi jom calling2
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/ 
⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com
 ✍ : mamajueshaklee@gmail.com 
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Rabu, 10 Disember 2014

Collagen pulak on Promo!!!

Shaklee memang sangat bermurah hati untuk penutup 2014..hari ini dapat berita Shaklee Collagen yg terbaeek tu on promo pulak.. beli 3 percuma 1 uolll...cepat2..semantare stock masih ade...



Cerita tentang collagen disini

Kenapa Collagen shalee terbaik??
Ni antara sebab2 nya:
Ramuan utama dalam Collagen Powder ini ialah sisik ikan merah (Red Snapper) yang terdapat di lautan dalam.
Collagen Powder Shaklee di proses melalaui proses pemecahan molekul (hydrolisis) secara semulajadi.
Shaklee Collagen Powder mudah diserap oleh badan.

Selain daripada tiga sebab di atas, Collagen Shaklee juga mengandungi ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan Collagen Shaklee dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran!

Khabarnya..ni stock last sebelum ianya di berhentikan sementara untuk proses research penambahbaikan...jangan lepaskan peluang ni..selalu nya proses research akan ambl mase yang lame..

so, sapa yang nak cantik nak sihat dari dalam tu..jom grab peluang ini ye!

Apa lagi jom calling2 
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/ 
⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com 
✍ : mamajueshaklee@gmail.com
 ☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Selasa, 9 Disember 2014

Sakit Lutut Tiada lagi dengan Ostemetrix

Hai Semua...
baru berkesempatan untuk menyapu sawang di blog kesayangan ku ni...
hujung-hujung tahun memang waktu yang sibuk..semua nak closing..semua nak appoval..memang penat..tapi redah je la kan..memang tu tanggungjawab kite kan :)

Ni nak share cite..
keajaiban #shaklee Ostemetrix..ala..kalsium shaklee yang power tu...
kisah spring cleaning hujung minggu..
bile badan penat..buat keje pun nak cepat jer..
da siap sapu umah..mengemop..mendobi..terajin nak tukar langsir (kot2 hubby nk offer beli langsir baru :P)
panjat punya panjat..skali bunyi lutut meletup...
sapa yang pernah rase pasti tahu bagaimana sakitnye kan...
sampai ke malam berdenyut2 lutut tu..
sebelum tidur..4 biji ostemetrix
Alhamdulillah..keesokan nya dah hilang sakit kaki...

memang best la ostemetrix ni... lagi cerita oste ni disini ye!

yang tak tahu ape tu oste meh tgk picture bawah ni..



Apa lagi jom calling2
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/
 ⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com 
✍ : mamajueshaklee@gmail.com 
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Rabu, 3 Disember 2014

Vitamin Kecantikan Promo sepanjang December 2014

Opppss...terlupa nak habak kat hangpa semua...sepanjang December 2014 Shaklee bagi double promo untuk Vitamin Kecantikan...apa dia???

Pastinya Vitamin C SR & Vitamin E


 


Baca kelebihan Vitamin C disini & Vitamin E disini

Apa lagi jom calling2
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/ 
⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com 
✍ : mamajueshaklee@gmail.com 
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini