Jumaat, 2 Januari 2015

Apa yang baik nye dengan VITALEA untuk kanak-kanak ni???


Pasti ramai yang dah dengar tentang kemunculan semula VITALEA CHILDREN ni...buat ibu-ibu yang pernah bagi anak-anak mereka vitalea ni pasti melompat gembira dengan come back ni...


Ape yang best nye dgn vitalea child ni???



ok..lihat sahaja table comparison di atas ni...Vitalea mengandungi 18 nutrien lengkap untuk keperluan badan yang tak semua brand dipasaran dapat tawarkan..

Diperbaharui dengan 100% vitamin C, D, E dan 8 Vitamin B. Ditambah pula dgn kalsium, magnesium, Zinc, Copper, dan banyak lagi...tengok je la table tu :)

Yang penting..ia tiada perase, pewarna dan pemanis tiruan kerana ia menunngunakan manis semulajadi daripada xylitol yang membantu menangani masalah cavity. 

Ia juga Gluten-free. 

Kanak-kanak yang perlukan Vita-lea For Children

  • Yang kurang selera makan
  • Yang suka makan junk food
  • Untuk tingkatkan system imun
  • Yang kurang makan makanan berkhasiat
  • Yang kurang minum susu (bekalkan 200mg dalam setiap hidangan)
  • Yang tak suka makan sayur
  • vita lea ada vitamin k – bantu pembekuan darah dengan cepat jika luka
  • Yang selalu jatuh sakit 
  • Yang kurang aktif 
Promo sepanjang Jan 2015 ...Beli 3 Percuma 1!! Jom dapatkan Vitalea Child anda sekarang!!



Apa lagi jom calling2 
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Berita Baik Tahun Baru

Assalamualaikum semua...

Masih belum terlambat untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru 2015...Semoga tahun baru memberi sinar baru  untuk lebih berjaya dalam hidup...

Di awal tahun baru ni, shaklee memberi berita gembira untuk pengguna tegar nya...ape die??

1. Kemunculan kembali Vitalea Children yang telah diperbaharui formulanya setelah hampir dua tahun ketiadaan nya dipasaran.
2. Cinch Tea Mix dah kembali in stock setelah hampir 3 bulan kehabisan stok...





3. Beli 6 Percuma 1 untuk Vivix, Alfalfa (S) & Alfalfa (L)
4. Twin Pack juga untuk Vivix, Alfalfa (S) & Alfalfa (L)




5. Beli 3 Percuma 1 Vitalea Children yang baru buat come back tu :)


Apa lagi jom calling2 
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini