Daftar sebagai pengedar


Bagaimana caranya untuk menyertai kami?

Caranya :
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108
FB Page: Vitamin2u.my

Anda boleh pilih untuk menjadi ahli bersama kami dengan 4 cara di bawah:-

  • Membayar yuran keahlian RM75 semenanjung & RM85 Sabah/sarawak
  • Membuat pembelian dalam RM700 untuk Semenajung & RM850 untuk Sabah/Sarawak bagi mendapatkan keahlian percuma!
  • Membuat pembelian 2 unit Vivix untuk mendapatkan keahlian percuma!
  • Membuat pembelian 3 unit Collagen Powder untuk mendapatkan keahlian percuma!



ni saya nak share soalan2 dari mereka ttg keahlian / membership SHAKLEE


BERAPA MEMBERSHIP FEE?
...registration fee cuma RM65 +RM10 postage (comes with kit,product catalog,etc) ..kalau nak jadi member free..beli barang2 lebih dari 200UV then boleh register as free...

SETAHUN SEKALI KE KENE BAYAR FEE NI?
tak perlu bayar setiap tahun..

POINT SHAKLEE TU BOLEH REDEEM DAPAT APA?
takde redeem barang2 ni...tapi diberi cash back.after kumpul certain2 point that monthdia akan calculate dan kasi reward dlm bentuk cash(RM)

SHAKLEE ADA VITAMIN JE KE?
Shaklee bukan ada vitamin2 je,tapi ada home care product(laundry,dishwash,softener),air filter,water filter...tetapi CORE product shaklee adalah vitamin...

APA LAGI KELEBIHAN?
dapat purchase barang2 shaklee 15% lagi murah ..dapat cash rebate melalui point yang dikumpul..Jika achive certain rank, entitle untuk bonus kereta (tiap-tiap bulan shaklee bayarkan duit kereta) ada juga pegi melancong.. banyak lagi la..

KENE MAINTAIN POINT BERAPA SETIAP BULAN NI
kalau anda sekadar consume utk diri sendiri dan famili..takpayah nak runsing2 maintain2 point..melainkan anda mmg berazam nak buat bisnes..haa..tu lain cerita.. if not..makan je lah.

ALA..BUATPE JADI MEMBER...SAYA TAKNAK BERNIAGA.SAYA NAK MAKAN JE....
lagi satu... kalo rasa nak consume je,taknak buat bisnes..pun takpe..consume jerla...takda sape pakse buat bisnes..hehehe..tp  bila ada ID sendiri,boleh gune utk sendiri dan famili..kumpul point dapat cash back dari SHAKLEE.....let say..kite beli2 barang ..kita beli, kita beli, family kita beli…alih2 point kita ada 600....then next month automatik Shaklee kasik balik rm200..(lebih kuranglaa..ada formulanya)... okayla kan..sapa nak kasi?.bukan kita pulun cari org..cume share dgn kawan2..dapat cash back tu..suke hatilah nak beli apa pun…or at least cover budget beli supplemen takdela usik duit gaji..hihi

KALAU TAK BELI APE2 BULAN TU..MATI TAK KEAHLIAN SAYA?
..tak mati pun..tak wajib pun beli ape2 setiap bulan...

Jom la join sekarang...click form di bawah ni;