Memaparkan catatan dengan label Advance Joint Health. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Advance Joint Health. Papar semua catatan

Selasa, 13 Ogos 2013

Rahsia keberkesanan Advanced Joint Health Tablet

Ramai tertanya-tanya..bagaimana AJH memberi kesan pada sendi...jom kita kaji bagaimana ia berfungsi :)


Rahsia Advanced Joint Health adalah ramuan yang terkandung di dalam nya,

Ekstrak Boswellia yang berfungsi menyokong keselesaan sendi.

  
ia berfungsi menghalang pembentukan bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. Ia digunakan dalam perubatan ayurvedauntuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lama nya.

Ekstrak jagung yang berfungsi  sebagai kusyen antara sendi

membekalkan sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi dalam meningkatkan sokongan kusyen sendi dan memelihara tulang rawan. Glukosamina merupakan komponen utama membina tulang rawan dan lendir bagi melicinkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen. Namun, semakin tubuh menua, jumlah glukosamina yang dihasilkan oleh tubuh semakin merosot. Banyak kajian yang diterbitkan menunjukkan yang supplement ekstrak jagung dapat menggalakkan kelenturan, pergerakan bebas dan menjadikan sendi lebih fleksibel. 

Zink, tembaga, mangan & vitamin c berfungsi dalam  memilihara tisu penyambung yang sihat

ia adalah nutrien penting dalam kesihatan sendi.Zinc, tembaga, mangan dan vit C membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan dan struktur terhadap sendi.






TESTIMONI
***********







Apa lagi jom calling2
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/ 
⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com 
✍ : mamajueshaklee@gmail.com 
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 


Rabu, 31 Julai 2013

Sakit sendi? Sakit Lutut? Menghidap Osteoarthritis?


3 masalah di atas sebenarnya lazim di kalangan kita tak kira peringkat umur dan jantina kan. Alhamdulillah semalam dapat SMS dari customer yang sekian lama menghidap osteoarthritis. Nak jalan pun sakit. Sebulan amalkan Shaklee Advance Joint Health Tablet & Ostematrix, dah boleh jalan dengan selesa. Katanya sangat kurang sakit dah. Terus repeat order.. hehe.. 

ok jom ketahui ape khasiat set kesihatan sendi ni...

Advance Joint Health Shaklee
***********************

Keistimewaan Advance Joint Health Shaklee
  • Dibuat 100% dari tumbuhan dan bahan berasaskan mineral
Kelebihan Advance Joint Health

1. Menyokong keselesaan sendi - Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi
2. Bertindak sebagai kusyen antara sendi - Ekstrak jagung membekalkan sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi dalam meningkatkan sokongan kusyen sendi dan memelihara tulang rawan. Glukosamina merupakan komponen utama membina tulang rawan dan lendir bagi melicinkan sendi
3. Memilihara tisu penyambung yang sihat - Zinc, tembaga, mangan dan vit C membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan dan struktur terhadap sendi.

 Ostematrix Shaklee
 ***************

Keistimewaan Ostematrix

  • Mengandungi 1,000 mg kalsium unsur dari sumber alam semula jadi yang paling yang concentrated dan mudah diserap 
  • Mengandungi 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang dan membantu menguatkan tulang 
  • Mengandungi 400 IU vitamin D (100% DV) untuk merangsang penyerapan kalsium 
  • Mengandungi Boron dalam jumlah yang disokong secara klinikal untuk membantu metabolisme tulang 
  • Mengandungi Vitamin K membantu mengikat mineral untuk membentuk tulang 

Fungsi Ostematrix

1. Mencegah obesiti    
2. Melindungi otot jantung 
3. Mengelakkan kanser kolon 
4. Mengurangkan simptom PMS 
5. Mencegah batu karang 
6. Memastikan tahap pH alkali yang sihat 
7. Membantu pengangkutan nutrien
8. Menguatkan tulang,kuku, gigi dan gusi
9. Membantu merawat tulang retak, kuku rapuh, ekzema, kekejangan dan gusi berdarah 
10. Mengawal dan mengekalkan tekanan darah yang normal 
11. Merawat sakit sendi dan arthritis 
12. Mengurangkan stress, mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena di malam hari 
13. Mengatasi mood swing dan sakit kepala 
14. Membantu mengurangkan masalah hiperaktiviti perut dan masalah gastrik 
15. Membantu pengecutan otot dan transmisi saraf


untuk SET JOINT HEALTH... lebih bagus jika di tambah Omega untuk melambatkan degradasi tulang rawan dengan khasiat omega 3. Baca leih lanjut khasiat omega di entry ini



Tapi bagi yang mempunyai kekangan budget.. Set AJH & Ostematrix pun sudah memadai..


TESTIMONI PENGGUNA
**********************








Apa lagi jom calling2
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 

 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka 
dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini