Memaparkan catatan dengan label CoQ10. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label CoQ10. Papar semua catatan

Isnin, 29 Disember 2014

CoQ10 Health Shaklee Out Of Stock!!



PENGUMUMAN!! PENGUMUMAN!! PENGUMUMAN!!

Supplement Kesihatan Jantung kehabisan stock buat masa ini...
Bagi penggemar-penggemar CoQ Health Shaklee ini tunggukan announcement dari pihak kami ye!



Ape die CoQ Health Shaklee??
CoQ Health Shaklee adalah supplemen yang diperlukan oleh pesakit jantung, diabetes dan darah tinggi. Penyakit 3 serangkai iaitu penyakit jantung, diabetes dan tekanan darah tinggi adalah senarai teratas penyakit yang menyerang kebanyakan manusia di zaman milenium ini.

Cerita lebih lanjut di sini


 ☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Isnin, 2 September 2013

CoQHealth Plus Shaklee Baik untuk kesuburan lelaki, tahan lebih lama

Hai semua...tengah buat research tentang kesuburan maklum la ramai customer & kawan-rkawan bertanya produk kesuburan shaklee yang mane bagus...kalo tanya saya soalan general macam tu..confirm la saya kate semua bagus hehehe.. so kali ni nak cerita tentang kesuburan lelaki...selama ni orang asik la kate kalo tak mengandung tu tentu nya masalah wanita...bagi yang berfikiran begitu anda silap ye...

ok..kalo dulu...supplement yang di sarankan untuk kesuburan lelaki adalah vitamin E & Zinc Shaklee, sekarang ade CoQHealth Plus shaklee yang bukan sahaja baik untuk jantung malah bagus untuk kesuburan lelaki.Banyak kajian menunjukkan coq10 bantu meningkatkan kualiti sperma. Itu satu kelebihan yang utama untuk sang arjuna.

Dalam banyak kajian contohnya The effect of Coenzyme Q10 on sperm motility and fuction* menunjukkan bahawa Coq10 boleh mengurangkan tekanan oksidatif yang mana telah terbukti untuk menghasilkan persekitaran yang lebih sihat unutk meningkatkan bilangan sperma, pergerakan sperma dan kualiti sperma. Waah 3 kebaikan sekaligus..mana nk cari??? Bagaimana pula untuk isteri? Coq10 boleh membantu untuk meningkatkan kualiti ovum pada isteri. Jadi both suami isteri boelh consume coq10 ni.

* Lewin A, Lavon H. The effect of Coenzyme Q10 on sperm motility and fuction. Mol aspects Med. 1997;18 (Suppl): S213-9

Kelebihan coq10 bukan sekadar itu, ia juga bagus untuk boost energy, boleh meningkatkan stamina dan mengelakkan keletihan. Kajian menunjukkan pengambilan coq10 setiap hari boleh mengurangkan 90% simptom keletihan. Bagaimana tu?? Coq10 berfungsi sebagai pengeluar tenaga dalam sel yang banyak berada dalam mithocondrian. Ia menghasilkan ATP iaitu molekul untuk menghasilkan tenaga. Ia banyak dijumpai di dalam organ yang banyak perlukan tenaga contohnya di jantung, hati ginjal dan pankreas.

Dalam hal ini, pakar saintis menyatakan bahawa CoQ10 menggalakkan penghasilan tenaga bagi sperma untuk bergerak lebihlaju menuju ke telur ovum.



testimoni penggunaa



So apa lagi, bagi pasangan yang dah lame berusaha mendapatkan zuriat, cepat lah dapatkan CoQ10 Plus anda sekarang sempena promosi bulan september 2013, beli 6 percuma 1.




Apa lagi jom calling2
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/
✍ : mamajueshaklee@gmail.com
 ☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 

 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Selasa, 11 Jun 2013

New Procuct Release - CoQHealth Plus

Just Release....Take a look first k...






So apa lagi, berminat dengan set ni??
Hubungi saya untuk harga diskaun hanya di Vitamin2u.my;
 Jom hubungi saya; 
 email saya di mamajueshaklee@gmail.com
 SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108
 FB Page: Vitamin2u.my