Memaparkan catatan dengan label Daftar Ahli. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Daftar Ahli. Papar semua catatan

Jumaat, 23 Ogos 2013

Merealisasikan impian dengan shaklee!!

Assalamualaikum semua....
cuaca sejuk & hujan diluar...memang malas je rase nyer hehehe


Hari ni nak cerita kelebihan yang shaklee bagi kepada ahli yang menbantu meningkatkan sales...ni bagi yang betul-betul serius untuk menjana income dengan shaklee..tidak semestinya buat secara fulltime baru bole dapt ye..kalo buat secara parttime pun bole juga..dah ade ahli yang naik jadi master (pangkat tertinggi didalan pelan jualan shaklee) walaupun beliau masih bekerja sebagai Engineer di sebuah syarikat ternama...yang penting usaha! Rezeki Allah tidak akan datang jika hanya goyang kaki jer.. :)

So, bagaimana pelan jualan shaklee ni??seperti yang anda sedia maklum...ya..shaklee adalah sebuah syarikat jualan produk yang beroperasi secara MLM (Multi Level Marketing). Jadi untuk meningkatkan jualan nya, syarikat akan memberi insentive & bonus kepada sesapa sahaja yang mencapai target jualan...

 ha..ni la die insentive yang akan shaklee berikan kepada ahli yang mencapai target jualannya. terdapat 3 ganjaran hebat Shaklee tawarkan kepada ahlinya 3C (Cash, Car , Convention).





saya dah dapat C yang pertama walaupun buat secara sambilan..insyaallah akan berusaha untuk mendapat C yang kedua kerana dah lama impikan untuk menukar kereta :)

So, apakah impian anda??Mahukan anda sekiranya shaklee membantu anda merealisasikan impian itu dengan menyertai keluarga shaklee???

Jom sertai kami di MommyBizz Network!!


Apa lagi jom calling2 
 ✉ PM: https://www.facebook.com/vitamin2umy/ 
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 

Khamis, 25 Julai 2013

MUDAHNYA JANA INCOME SHAKLEE!!!!


✔INGIN MENJANA PENDAPATAN DI RUMAH ??
✔INGIN MENIKMATI BONUS 2 ANGKA...3 ANGKA..4 ATAU 5 ANGKA tiap2 bulan??
✔INGIN MEMBERI KESELESAAN PADA KELUARGA???

TAPI ANDA RISAU
✘ TAK PANDAI NAK BERNIAGA???
✘ TAK TAHU MACAM MANA NAK MULA???
✘ TAK TAHU NAK JUAL SECARA ONLINE ATAU OFFLINE???
✘ NAK JUAL ONLINE TAPI TAK PANDAI DAN TAKDA PAGE@WEBSITE???

Jangan jadikan itu sebagai alasan, kami dari MOMMYBIZZ.COM akan bimbing anda



Apa yang ahli akan dapat?
✿ Keakraban antara ahli seperti satu keluarga
✿ Saling memotivasi
✿ Tools marketing
✿ Saling berhubung mengkunakan teknologi terkini seperti 5 SUPPORT GROUP (terkini 17/07/2013), FORUM TERTUTUP, WHATSAPP dan sebagainya.
✿ Tak perlu simpan stok
✿ Tak perlu susah-susah packing dan pos barang
✿ Maklumat lanjut ☛ http://mommybizz.com/  & Daftar Pengedar

❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
Nak tau lebih lanjut SUPER DUPER HEBAT pm kami
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

Pada yang tak kenal lagi SHAKLEE, apa yang best sangat ni

Jom baca

Shaklee Opportunity:
---------------------------
1. Peluang mendapat/ memperbaiki taraf kesihatan yg baik melalui produk supplement yg diiktiraf di dunia (malalui kajian saintifik & journal yg diterbitkan).
2. Peluang mendapat/ memperbaiki taraf hidup dari segi ekonomi.

Melalui Shaklee kita berpeluang utk meningkatkan taraf kehidupan kita dr segi ekonomi & gaya hidup.

Shaklee menawarkan ahlinya 3C (Cash, Car , Convention).
1. Ganjaran Tunai - (tidak termasuk peluang untung runcit):
       a. Bonus Kumpulan Peribadi sehingga 21%
       b. Leadership bonus - sehingga 6 level
       c. Insentif Coordinator sehingga 1.5%

2. Program Kereta - berpeluang mendapat tambahan bonus utk bayar kereta kita.

3. Convention - kira percutian yg ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee (dalam negara & luar negara). Ada juga peluang utk menunaikan Umrah.

Apa macam...TERUJA tak??
Apa lagi jom calling2 
⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com
✍ : mamajueshaklee@gmail.com
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108



Dengan shaklee, anda umpama menandatangani cek anda sendiri!!!












Selasa, 2 Julai 2013

Dream car with shaklee





hari ni nak santai sikit...
cantik kan kereta kat atas tu...
tu kereta idaman my hubby..
mmg kami tengah survey2 harga MPV..maklum la...keluarga makin membesar...
kesian pulak kadang-kadang pergi mana-mana bawa famili terpaksa berhimpit-himpit dengan kereta kecil kami tu :) kadang-kadang kesian dekat adik juga sebab terpakse tinggal sebab kereta tak muat :(

kenapa saya cerita pasal kereta ni????
ha..sebab saya nak cerita peluang saya cerah untuk direalisasikan dengan shaklee...

betul ke???penipu jer ni...
segala nya mungkin dengan SHAKLEE..
kenape saya begitu yakin??
sebab baru beberape bulan dengan shaklee, reward saya makin lame makin meningkat..
tu lah bukti, sebenarnye tiada yang mustahil jika usha lebih sedikit dari biasa

ada kiasan berbunyi
"Untuk mendapat reward yang luar biasa, kenelah jadi yang luarbiasa"
pelik je bunyi die kan..omputih die bunyi camni
" TO BE AN EXTRAORDINARY PEOPLE, ACT EXTRAORDINARILY"
cewah cakap omputih pulak :)


kalo korang nak sedang mencari-cari peluang pendapatan sampingan bole baca dalam entry ni
dah ramai menjadi orang hebat dengan hanya promote SHAKLEE. 
dah ramai yang dapat income 10k, 50k, 100k hanya dengan SHAKLEE
dah ramai pergi umrah berkali-kali disponsor oleh SHAKLEE

tak perlu modal beribu-ribu...
yuran keahlian hanya RM65(EM)/RM75(WM) seumur hidup
dah daftar bole terus dapat reward jika memenuhi syarat
nak tahu syarat-syarat nye???
hubungi saya :)


So apa lagi, berminat ??Jom hubungi saya; 
  email saya di mamajueshaklee@gmail.com 
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108 
FB Page: Vitamin2u.my

Khamis, 2 Mei 2013

Jom Jana pendapatan dengan shaklee


Bagaimana nak mulakan bisnes secara online? 
Ya, ramai yang berminat untuk menjana pendapatan dari rumah secara online. Apa lagi dengan produk yang disukai dan digemari, apa lagi kalau bukan Shaklee!
Tahukah anda kebanyakan yang memulakan bisnes tapi terhenti di tengah jalan kerana ketiadaan bimbingan, atau pun tiada mentor? Mentor adalah penting dalam bisnes atau pekerjaan, kerana mereka lah orang-orang yang boleh menunjuk arah, membimbing, memberi semangat dan membantu kita dalam mengembangkan bisnes.

Itulah yang kami sediakan dalam bisnes Shaklee bersama kumpulan kami.
Sistem mentoring yang menggunakan teknologi terkini – tak perlu lagi keluar rumah atau pertemuan di kafe ke kedai kopi ke.. Sesuai untuk wanita-wanita terutama ibu-ibu yang sibuk dengan anak-anak.
Sejauh mana potensi bisnes Shaklee dan Shaklee Independent Distributor  di Malaysia ni?
Tak melampau kalau saya katakan, ini adalah bisnes terbaik yang harus diceburi oleh mereka yang berminat nak jadi WAHM (work at home mom). Dan group kami sebenarnya dah pun melahirkan ramai WAHM!


Apa kelebihan bisnes Shaklee dengan kumpulan kami?

  • Coaching, mentoring, tutoring yang fleksibel.
  • Hanya dijalankan di rumah saja.
  • Mesra keluarga – seminar dan kelas offline digalakkan bawa anak.
  • Boleh atur masa sendiri
  • Dan banyak lagi!

Bagaimana caranya untuk menyertai kami?

Caranya :
Hubungi saya di mamajueshaklee@gmail.com
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108
FB Page: Vitamin2u.my

Anda boleh pilih untuk menjadi ahli bersama kami dengan 4 cara di bawah:-
  • Membayar yuran keahlian RM75 semenanjung & RM85 Sabah/sarawak
  • Membuat pembelian dalam RM660 untuk Semenajung & RM850 untuk Sabah/Sarawak bagi mendapatkan keahlian percuma!
  • Membuat pembelian 2 unit Vivix untuk mendapatkan keahlian percuma!
  • Membuat pembelian 3 unit Collagen Powder untuk mendapatkan keahlian percuma!
Apa yang akan shaklee akan bagi??



Ramai yang dah mulakan bisnes online sebagai Shaklee Distributor. 

Anda bila lagi?

Jom hubungi saya;
email saya di mamajueshaklee@gmail.com
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108
FB Page: Vitamin2u.my

Jumaat, 5 April 2013

Tambah pendapatan dengan SHAKLEE!!!


Tambah pendapatan dengan SHAKLEE!!!
Bagaimana??

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?
  • Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65; ataupun 
  • membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. 
  • Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 922217 sebagai sponsor/upline anda.

Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 sahaja (jikadatang sendiri ke cawangan shaklee dan pick up sendiri member kit)
+ RM10 postage(semenanjung) / RM20 (sabah/srawak) -bagi yang mendaftar dgn saya bagi tujuan pengeposan member kit

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat pembelian jika untuk consume sendiri atau ahli keluarga.
Tapi sekiranya berminat untuk menjalankan perniagaan sebagai pengedar shaklee, anda perlu mendapatkan point tertentu/maintain tertentu sebagaimana yang di tetapkan oleh shaklee.

Apa kelebihan menjadi ahli?
  • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri. (diskaun 30% -35% dari harga retail)
  • Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
  • Jika berminat untuk memulakan bisnes, terdapat kelas tertutup disediakan melalui blog tertutup khas untuk ini.
  • Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International - Umrah bagi Muslim).

Bagaimana saya boleh membantu anda?
  • Anda akan di masuk kan dalam GROUB FB TERTUTUP 
  • Di dalam group ini, anda di dedahkan dan di ajar TIPS MARKETING,INFO BERKENAAN PRODUK, TIPS BERJAYA, DLL
  • Rundingan percuma!! Saya dan semua senior (upline saya) akan sentiasa membantu anda dari segi persoalan berkaitan produk Shaklee.
Apa lagi? mulakan sekarang untuk menjana pendapatan anda dengan SHAKLEE. Dengan SHAKLEE, "you sign your own cheque"


So, anda berminat ingin mencuba?Hubungi saya melalui;
  • Add friend/PM : Jumirah Muen
  • Call/SMS:013-2299108

Sama-sama berkongsi manfaatnya! :)

credit to my sifu