Memaparkan catatan dengan label Kecantikan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kecantikan. Papar semua catatan

Rabu, 3 Oktober 2018

Tips Untuk Kulit Gebu, Cerah, Berseri dan Bebas Parut

Semua orang mesti nak kulit cantik kan? Tapi sekarang memang susah sebab udara kita penuh dengan bahan pencemaran. Jadi nak cantik bukan setakat tempek bedak atau make up tebal-tebal tau. Yang penting anda kena beri sel kulit makanan yang diperlukan. Paling utama sel perlu adalah PROTEIN sebab protein adalah bahan utama sel.

Sumber protein terbaik adalah dari kacang soya. Ehemm tapi pastikan kacang soya non-GMO tau.. supaya badan anda tidak dipenuhi bahan-bahan kimia dari produk GMO. Jadi sebab tulah anda perlukan Shaklee Soy Protein ESP.

Kenapa mesti Shaklee ESP?
ღ  ESP bekalkan protein untuk pembentukan sel kulit yang cantik dan sihat menggantikan sel kulit yang rosak
ღ  ESP bentuk sel kulit baru gantikan sel kulit yang mati di sekitar kawasan parut
ღ  ESP menganjal dan menegangkan kulit
ღ  ESP hilangkan parut dan jeragat
ღ  Membaiki pigmentasi supaya tona kulit sekata

Pendek kata bila anda amalkan ESP, kulit anda sentiasa akan diperbaharui. Sebab tu lah kulit akan sentiasa awet muda, lembut dan bebas parut.

Tapi ESP bukan untuk kulit je tau. Ini khasiat lain yang anda boleh dapat

✰Mengatasi masalah angin dan ketidakselesaan perut
✰Menurunkan paras kolesterol dalam darah
✰Meningkatkan ketumpatan tulang
✰Merendahkan risiko darah tinggi dan sakit jantung
✰Mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
✰Menghalang pembentukan batu karangyang biasa dialami oleh lelaki
✰Mengelakkan kerosakan buah pinggang. Protein haiwan boleh rosakkan buah pinggang tapi protein dari soya akan melindungi buah pinggang
✰Membekalkan isoflavene iaitu bahan semulajadi yang diperlukan badan untuk melawan kanser
✰Mengurangkan risiko pembentukan sel kanser
✰Meningkatkan aktiviti sel darah putih melawan serangan, penyakit dan jangkitan bacteria/virus
✰Diamalkan dengan Vitamin V, ESP mengurangkan risiko kanser usus
✰Mengurangkan risiko kanser payudara
✰Mengekalkan tenaga berjam lamanya
✰Membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat(lelaki)
✰Mengawal ‘mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause
✰ Mencegah migrain, insomnia dan tekanan




Haa menarik kan? Hanya dengan 1 produk, bukan sahaja kulit cantik malah jangka hayat anda sendiri akan meningkat. Itulah hebatnya Shaklee.

Belum cuba belum tahu...sudah cuba baru tau kesan positif shaklee ni. Anda pasti tidak menyesal. Jom la order sekarang, harga istimewa, konsultasi free, semuanya untuk anda. .jangan ketinggalan yer...

Sebarang pertanyaan atau perlukan konsultasi, boleh terus hubungi saya;
☎ Call/SMS/WhatsApp: http://www.wasap.my/+60132299108

Selasa, 23 Disember 2014

Kombinasi Vitamin untuk Kulit Cantik dan Gebu Gebasss :)

Ia terdiri daripada kombinasi 3 vitamin cantik dan hebat untuk kulit anda kekal cantik dan gebu sehingga menambat hati suami anda seperti baru bercinta!

Kombinasi vitamin cantik tersebut adalah B-Complex, Vitamin C dan Vitamin E.

Untuk mendapatkan hasil yang lebih mantap, kekal tahan lama dan anti penuaan, ambillah bersama tiga lagi kombinasi vitamin cantik iaitu ESP, GLA Complex dan Collagen Powder.

Jom Cantik! Jangan tua sebelum waktunya!

Kecantikan dari dalam dengan kombinasi VITAMIN CANTIK! Kombinasi vitamin cantik ini turut dikenali sebagai VITAMIN KESUBURAN.

Vitamin C

Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.

Mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utaman kejadian jeragat.


Vitamin E

Anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

Membaiki Parut – Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka unutk mengurangkan kesan parut.

Vitamin B Complex

Banyak keperluan vitamin b complex ini, antaranya ialah untuk mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, nak cantik kita tak boleh stress, nanti nampak tua, so ambil b complex untuk kawal kita punye stress..


Yang best nye...sepanajang disember ni..vitamin kecantikan (Vit C & Vit E) ni on promo...
Beli 6 Percuma 1 atau Beli 2 dapat 5% off...hebat tu...






Jom lihat apa kata mereka yang telah menggunakan vitamin kecantikan shaklee







Apa lagi jom calling2

 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/ 
⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com 
✍ : mamajueshaklee@gmail.com
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 
 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini