Memaparkan catatan dengan label Promo. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Promo. Papar semua catatan

Isnin, 1 Julai 2013

Promo Julai - GLA Complex - membantu masalah dalaman wanita!

Bulan baru..promo pun baru...okay...ramai wanita-wanita di luar sana tertunggu-tunggu promo ni..

GLA Complex Beli 6 percuma 1


Apa kelebihannya???
jom baca di sini


So apa lagi, berminat dengan set ni??Hubungi saya untuk harga diskaun hanya di Vitamin2u.my;
  Jom hubungi saya; 
  email saya di mamajueshaklee@gmail.com 
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108 
FB Page: Vitamin2u.my

Isnin, 3 Jun 2013

Promosi bulan June - Mealshake

Promosi bulan June
**************




Fungsi Mealshake
***************
Meningkatkan sistem imun badan anak. Jadi anak tidak mudah dijangkiti penyakit. Jika sakit cepat sembuh
Meningkatkan selera makan anak
Membantu mengurangkan masalah ekzema anak mahupun orang dewasa
Kulit tidak mudah lekat parut. Jika berparut insyaAllah cepat hilang
Membantu mengatasi masalah sembelit anak
Membantu mencantikkan tekstur kulit
Menjadikan anak lebih sihat, bertenaga dan aktifsepanjang hari
Mengatasi alahan mengandung dan membuka selera makan ibu mengandung
Bagi ibu menyusu yang nak kuruskan badan, mealshake bertindak sebagai protein shake memberi rasa kenyang dan mengawal nafsu makan
Bagi ibu menyusu, mealshake juga membantu melancarkan penyusuan dan susu lebih pekat.




Testimoni Pengguna
***************





So apa lagi, berminat dengan set ni??Hubungi saya untuk harga diskaun hanya di Vitamin2u.my;
  Jom hubungi saya;
  email saya di mamajueshaklee@gmail.com 
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108
 FB Page: Vitamin2u.my

Isnin, 6 Mei 2013

Ramadhan Promotion

Sedar tak sedar tinggal kurang dua bulan Ramadhan nak menjelma...
Apa persediaan anda sempena ramadahan ini???? Jom buat checklist......



Haa!!!Jangan lupa tambah supplement tambah tenaga sepanjang Ramadhan..Penting masuk kan dalam checklist supaya kekal bertenaga sepanjang seharian berpuasa dan dapat melaksanakan ibadah-ibadah sunat yang lain...

Sempena Bulan Ramadhan yang bakal menjelma bulan Julai 2013 ini...Jom lihat ape promosi daripada Vitamin2u.my untuk anda...









Berminat?? Jomdapatkan shaklee anda hari ni..Dapatkan diskaun istimewa hubungi saya segera hanya dengan saya & Vitamin2u.my.


Jom hubungi saya;
email saya di mamajueshaklee@gmail.com
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108
FB Page: Vitamin2u.m


Jumaat, 3 Mei 2013

BEST OFFER MAY 2013 : VIVIX


BEST OFFER MAY 2013 : VIVIX
===================

Vivix Shaklee Melambatkan Proses Penuaan
---------------------------------------------------




Vivix Shaklee adalah antara makanan tambahan terbaik dari Shaklee..menjadi pilihan mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan..dan juga untuk awet muda

Apakah sebenarnya Vivix ini?

Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Revolusi Terbaru dari Shaklee
------------------------------------
Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Bakal dipatenkan tidak lama lagi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

*****************************************************
VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout,kenser dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.
*****************************************************

Walaubagaimanapun, pengambilan Vivix adalah tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi kerana ia mengubah DNA.

"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)," katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”

#######################################
Jangan terkejut ye Ayu Raudhah juga adalah pengguna produk Shaklee. Vivix adalah suplemen favourite Ayu Raudhah sehingga kini. Di antara tip-tip kecantikan Ayu Raudhah ialah;

Tips kecantikan wajah
-------------------------
- Membersihkan dan menjaga muka dengan kerap
- menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah
- Menjalani rawatan muka dari produk2 yang dipercayai

Tips kesihatan rambut
--------------------------
- menggunakan daun bunga raya

Tips kesihatan tubuh badan
--------------------------------
- menjaga pemakanan
- melakukan senaman (bangkit tubi 50 kali sebelum tidur)
- mengamalkan sirap Shaklee (Vivix)

Sempena BEST OFFER SHAKLEE untuk Mei 2013, Vitamin2u dengan Berbesar hati juga memberi kan BEST OFFER walaupun pembelian dibawah 6 botol.


Jom hubungi saya;
email saya di mamajueshaklee@gmail.com
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108
FB Page: Vitamin2u.m