Memaparkan catatan dengan label Set Slimming. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Set Slimming. Papar semua catatan

Isnin, 10 November 2014

Slim dengan sihat bersama Shaklee

Minggu lepas hebat dibincangkan di group saya tentang seorang lagi yang berjaya slim dan sihat dengan shaklee walaupun baru 2 minggu mengamalkan set sliming shaklee... Jom lihat perbezaan beliau....


Ha...nampak tak perbezaan beliau??? Yang buat ramai jeles...seluar time muda remaja dah bole dipakai kembali...

Tiada masa untuk rutin senaman harian? Tidak boleh kawal nafsu makan? Haa ni 3 masalah utama orang nak kuruskan badan. Anda juga? Kalau ya jom cuba amalkan Set Slimming Shaklee.

Apa kandungan Set Slimming Shaklee?

  • Lecithin
  • Herblax
  • Cinch

Hanya dengan 3 supplement lengkap untuk proses 3B iaitu Bakar, Buang dan Bina. Bagus untuk orang yang malas bersenam dan kurang mampu kawal nafsu makan. Kenapa?

Lecithin
======
* Membakar lemak berlebihan dalam badan
* Menurunkan paras kolesterol
* Memberi rasa kenyang dan mengawal selera makan

Herb lax
======
* Detox membuang toksin yang menjadi salah satu punca utama diet gagal
* Detox membuang lemak yang dibakar oleh lecithin keluar dari badan
* Membantu pergerakkan usus secara semulajadi
* Mengempiskan perut
* Mengatasi masalah sembelit

Cinch
====
* Memelihara otot bagi meningkatkan pembakaran lemak
* Memelihara jisim otot agar badan tidak menggeleber apabila lemak berlebihan dalam badan hilang
* Mengawal nafsu untuk makan senang cerita rase kenyang jer
* Meningkatkan metabolisma.

Anda sudah tahu betapa hebatnya gabungan ketiga3 supplement shaklee ini. Jika anda sudah yakin, pe lagi jom la order. Harga berbaloi-baloi, kesannya pun woww mantap, meletop.

Anda juga tidak perlu risau tentang supplement shaklee kerana
* Dijamin halal
* Sentiasa selamat
* Berkesan
* Semulajadi

Tips:

  • Pengambilan kalori sangatlah penting untuk memastikan pelan diet berjaya. Jika ambil set slimming, tapi mengamalkan makanan berkalori tinggi, pastilah kesannya lambat kan?
  • Pengambilan air sangat penting untuk "flush out" semua lemak dan yg telah dipecahkan dalam badan. Pengambilan air yang cukup juga penting untuk menahan selera makan

Lagi cerita sliming disini
Apa lagi jom calling2
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/
 ⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com
 ✍ : mamajueshaklee@gmail.com
 ☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 
Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Isnin, 19 Ogos 2013

Perbezaan sliming program shaklee


Assalamualaikum...
cuace di luar yang sejuk kerana hujan sepanjang hari buat mata ni ngantoks jer..so jom buat entry hehe

untuk series kajian masih lagi dalam research info2 yang penting & padat untuk bahan bacaan pembaca...so ia ambil masa sedikit ye...maaf la ambil masa sikit :)

Jadi sesuai dengan keaadaan selepas raya ni, nak tulis sedikit tentang sliming program shaklee..maklum la..time raye ni banyak open house..banyak makanan lemak2..tak makan kan kecik ati pulak tuan rumah kan...so ape solution nya???

amboi...pandai nye kak milah..ya.. " lecithin + alfalfah +ESP" untuk bakar lemak, buangkan nya kemudian bina balik otot tu supaya tidak menggeleber... 
Baca lebih lanjut di entry ini

Pelbagai produk di luar yang menawarkan program sliming...ade yang mahal...ade yang murah...keberkesanan nya waallahualam...untuk entry kali ni saya nk story sikit perbezaan program Shaklee & Herbalife sebab ramai sangat yang bertanya tentang comparison shaklee & herbalife ni...So, happy reading :)

Apa beza Shaklee dan Herbalife?

1. Fungsi Produk
**************
Shaklee adalah supplemen tambahan.
Herbalife adalah pengganti makanan.

2. Prinsip Weight Management
************************
Shaklee menurunkan berat badan dengan detox-bakar-kekalkan muscle tanpa perlu replace normal meal anda dengan produk Shaklee. Makan macam biasa (kalori intake kena jaga la). 

Herbalife mencadangkan penggantian dua hidangan harian dengan pengambilan formulanya yang tinggi protein dan rendah kalori. Bila anda dapat mengawal keinginan terhadap snek manis serta pengambilan karbohidrat lainnya, maka mungkin akan dapat mengurangkan berat badan dengan jayanya.Sebagai contoh... Kalau korang punya calorie intake sehari 1800ccal, jadi kena kira ye makan dalam sehari tak bley lebey itu angka. 

3. Kandungan Weight Loss Set
************************
Shaklee mengandungi  Omega Guard/ Lecithin (bertindak sebagai fat burner dan  memberi pelbagai manfaat fungsi kesihatan yang lain ) dan Alfalfa/ Herblax (detox & serat sebagai agen pengangkut dan memberi pelbagai manfaat fungsi kesihatan yang lain). Shaklee juga mempunyai ESP (soy based) mirip seperti F1 dan F3 Herbalife namun tidak didedikasikan dalam weight loss programme. Boleh juga mencuba Cinch dengan pelbagai perisa (seperti F1 Herbalife juga). Cuma, Cinch mengandungi Leucine yang memelihara otot semasa proses pembakaran lemak berlaku (tidak menggelebeh).

Herbalife mengandungi F1, F3 (protein diet) dan Teamix (mempercepatkan kadar metabolisma).

Credit -

So, kesimpulannya...jangan samakan shaklee & herbalife atau mane2 produk slimming lain...shaklee memang tidak menfokuskan produk nya untuk satu tujuan/manfaat sahaja seperti program sliming lain..Sebagai contoh, selain sebagai fat bunner, Omega shaklee juga banyak lagi manfaat lain seperti membantu dalam masalah darah tinggi, kolestrol dll Lain2 manfaat Omega disini . Begitu juga item2 lain yang dicadangkan dalam program slimming shakleesemua nya memberi lain2 manfaat kepada kesihatan.



Testimoni pengguna set slimming shaklee










Apa lagi jom calling2
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/ 
⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com 
✍ : mamajueshaklee@gmail.com
 ☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 

 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Jumaat, 16 Ogos 2013

Maintain Slim dengan set slimming budget shaklee

Hai u'olls...lepas raye nih mmg ramai yang bertanyakan pasal set sliming shaklee... maklumlah...makan lemang,rendang yang tentu2 nya banyak lemak & minyak kan...hehe seperti yang saya salu share di fb...slimming program ade 3 stage yang important untuk memastikan slimming program tu berjaya & kekal cantik serta sihat...bole baca juga di entry ini

ok..bagi yang mempunyai kekangan budget...wajib & bole ambil stage 1 & stage 2 dulu...this is a must okay.. nak cantik tak :)

stage 1 adalah process membakar & memecah lemak2 degil dalam badan...


stageadalah process detox & buat lemak2 yang telah di bakar keluar dari badan


so, dua stage ini penting untuk kembali langsing & sihat


Kenapa perlu detox?
Detox penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan.Mungkin ada yang pernah berdiet tapi tak nampak kesannya. Puncanya mungkin masalah detox. Bila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk serap nutrient yang diambil samada daripada supplement atau diet harian. 

Kenapa Lecithin dan Omega perlukan Detox Product?
Lecithin dan omega fungsinya semata-mata untuk memecahkan lemak berlebihan dalam badan dan perlukan medium pengangkutan untuk bawa keluar daripada badan.

so ada faham ka kawan2 hehe

selalu nya saya akan suggest amik set budget di bawah ni bagi yang mempunyai kekangan budget tp still nak kurus..saya faham...sape yang tak nak cantikan..


tapi jika budget tiada masalah, amatlah di sarankan ambil set 3 serangkai...seperti lumrah..tentu nya yang plg mahal adalah yang paling cepat kesan nya :)



Apa lagi jom calling2 
 ✉ PM:https://www.facebook.com/vitamin2umy/ 
⌨ Blog: http://juemuen.blogspot.com 
✍ : mamajueshaklee@gmail.com 
☎ Call/SMS/WhatsApp: 013-2299 108 

 Berminat menjadi ahli keluarga mommybizz?? Income 4 / 5 angka dengan hanya duduk didepan PC? Baca lebih lanjut di entry ini

Khamis, 27 Jun 2013

Slim dengan Herblax!

Berita baik u'oll!!!!
**************

Shipment stock Shaklee Herblax yang di nanti-nanti oleh pengguna sliming program shaklee dah sampai di HQ & Cawangan..


Ramai yang menunggu ketibaan nya pasti tersenyum riang...

Jom Baca sedikit info tentang Herbalax

Keistimewaan Herb-Lax

Herb-Lax terdiri daripada 9 herba semulajadi: alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.
Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
Buckhorn bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.
Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.
Fennel seeds – Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalahsembelit dan kembung perut atau usus.
Anise seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membanti proses pencernaan.
Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotic.
Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
Culver’s root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
Alfalfa leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.


Fungsi Herb-Lax

Mengandungi kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.
Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dalam tubuh
Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
Membantu masalah sembelit
Mengempiskan perut
Melawaskan pembuangan air besar.
Memperbaiki Kesihatan Usus
Menguruskan badan
Mengurangkan bau badan
Mengurangkan ketegangan perut
Membantu sistem pertahanan yang lebih kuat
Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. 
Mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement)


Siapa Perlukan?

Individu yang mempunyai masalah untuk membuang air besar dengan konsisten setiap hari.
Lelaki dan Wanita
Individu yang mudah jatuh sakit
Individu yang dalam proses pembuangan lemak
Individu yang ada masalah pencernaan
Individu yang ingin menjaga kesihatan terutamanya usus.

Testimoni Pengguna Set Slimming Herblax









So apa lagi, berminat dengan set ni??Hubungi saya untuk harga diskaun hanya di Vitamin2u.my; 
 Jom hubungi saya; 
  email saya di mamajueshaklee@gmail.com 
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108 
FB Page: Vitamin2u.my

Isnin, 13 Mei 2013

TESTIMONI CINCH SHAPE UP PROGRAM





Jom baca & tengok perubahan mereka-mereka yang dah mengamalkan cinch shape up program....


International testimoni







Testimoni pengguna Di Malaysia

                        



Kalo tak percaya dengan mereka...JOM LA CUBE SENDIRI !!! :)


So apa lagi, berminat dengan set ni??Hubungi saya untuk harga diskaun hanya di Vitamin2u.my; 
Jom hubungi saya; 
email saya di mamajueshaklee@gmail.com 
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108 
FB Page: Vitamin2u.my

CINCH SHAKE MIX PROTEIN TERBAIK UNTUK BODY SHAPE UP

Setiap wanita dan lelaki mengidamkan tubuh yang sihat, langsing & mantop..

Pengurangan badan boleh jadi mudah walaupun ianya susah. Di Shaklee, mereka menggunakan pengalaman nutrisi selama 50 tahun  untuk menghasilkan pelan pengurangan inci yang mudah dah menyihatkan. 

Cinch chake memberi jawapan segera dan sihat kepada soalan "apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi" atau "apa yang saya harus makan untuk lunch"

kebaikan;
  • Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot di saat mengurangkan berat badan
  • mengandungi 24gram protein dalam setiap hidangan bagi rasa puas & kenyang
  • kandungan serat yang tinggi, 6 gram setiap sajian
  • Genetik Soya yang tidak diubahsuai (NON-GMO)





Untuk Program shape up atau sliming set, di galakkan mengambil Cinch (protein)bersama-sama mana-mana produk pembakar lemak  dan detoksifikasi untuk hasil yang memberansangkan. Berikut adalah antara cadangan yang terbaik...




So apa lagi, berminat dengan set ni??Hubungi saya untuk harga diskaun hanya di Vitamin2u.my; 
Jom hubungi saya;
email saya di mamajueshaklee@gmail.com 
SMS/CALL/WHATAPPS: 013 2299 108 
FB Page: Vitamin2u.my

Isnin, 22 April 2013

3B - Bakar, Buang dan Bina...Jom slim...



Detox + Fat Emulsifier + Protein
  • Detox Product : Herb-lax / Alfalfa 
  • Fat Emulsifier : Lecithin / Omega 
  • Protein : Cinch Shake / ESP 
Set yang di sediakan;
  1. Set slimming biasa: Lecithin/Omega + Herb lax + Cinch/ESP 
  2. Set slimming breastfeeding: Lecithin/Omega + Alfalfa + ESP 
  3. Set slimming budget rendah: Lecithin + Herblax ATAU Lecithin + Alfalfa (bagi ibu menyusu) 




Ramai dah mencuba & berpuas ati dengan kesan nya...Anda bila lagi?????


Ape kata pengguna set slimming shaklee...Jom kite baca...






Berminat?Hubungi saya;
Add friend/PM FB : Jumirah Muen
Email: mamajueshaklee@gmail.com
Call/SMS/watapps:013-2299108